OM ÉTÉ

Beauty på en lækker og anderledes måde

ÉTÉ beauty collective er ikke en traditionel skønhedssalon. Vi er en flok selvstændige skønhedsbehandlere, samlet i et fællesskab, under ét tag. Vi har hver især vores niche områder, som vi arbejder med og behandler i. Hos ÉTÉ kan vi godt lide at twiste tingene lidt. Vi er lidt den 'frække pige' i klassen. Hende som gør hvad der passer hende og hende som opfinder sin egen måde at gøre tingene på, lige meget hvad normen ellers dikterer.BÆREDYGTIGHED, 'GOD KEMI' OG GLADE FOR DYR

Hos ÉTÉ har vi stor fokus på bæredygtighed og vi forsøger i størst mulige omfang at inkorporere det i vores dagligdag. Vi vælger det til, så snart vi kan, men uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger. F.eks er inventaret i ÉTÉ's butik, stort set kun gebrug og upcycled produkter og vi prøver generelt at minimere vores plastforbrug samt anvende genanvendelige materialer, så snart det kan lade sig gøre. Derudover forsøger vi også at anvende så 'god kemi' som muligt. Vi har selvfølgelig svanemærkede produkter, men da det stadig ikke kan lade sig gøre at behandle 100% med disse, samarbejder vi med en kemiker, således at vi hele tiden, kan supplere med de bedste alternativer.

Selvfølgelig er vi også utrolig glade for dyr og bruger derfor aldrig produkter, som er testet på små hamstere eller andre firbende skabninger.