KONTAKT

Get in touch


hello@ete.dk


Vi har ofte travlt, men vi besvarer alle mails, så hurtigt som vi kan. Tak for tålmodigheden!Åbningstider -


Vi har kun åbent efter aftale.Where to find us -


Gammel Kongevej 113

DK-1850 Frederiksberg C


Tlf: 51521850


Wanna join our team?


Er du selvstændig i skønhedsbranchen og interesseret i at blive en del af ÉTÉ beauty collective's fællesskab, så skriv os en mail for yderligere info.

HANDELSBETINGELSER

Afbudspolitik


Vigtig info før du booker!

Bestilte tider skal senest afbookes 48 timer inden en behandling starter, da vi ellers ikke kan nå at få nye kunder ind på afbud.

Bliver du syg eller på anden måde forhindret i at komme til din behandling, så kontakt os venligst på hello@ete.dk.

Ved afbookning indenfor 48 timer, forbeholder vi os retten til at opkræve 50% af prisen for den bookede behandling og 100% af prisen ved afbookning indenfor 24 timer.

Det kan synes unfair, men vi er selvstændige behandlere og kan kun love vores tid ud til én af gangen. Jo kortere frist du melder afbud i, jo kortere mulighed har vi for at få nye kunder ind, så vi ikke mister omsætning. Vi håber derfor på din forståelse.


Ankomstbetingelser

Kom gerne 5 min. før din aftalte tid, så du lige har mulighed for at 'lande' inden din behandling går igang. Ved forsinkelse, vil vi på bedste vis, stadig forsøge at genneføre din behandling, men vi kan desværre ikke forlænge tiden i den anden ende, af hensyn til efterfølgende kunder. Ved forsinkelse, betales der stadig fuld pris for behandlingen.


For din egen-, vores andre kunders- og vores behandleres skyld, så ser vi helst at du ikke tager dine børn med til behandling. Vi har mange forskellige slags behandlinger hos os og nogle af dem er meget afslappende og med fokus på at komme helt ned i gear og det ønsker vi at skabe de bedste forudsætninger for.